Perfekt SEO kan tage lang tid

Perfekt SEO kan tage lang tid

Search engine optimization (SEO)

Search engine optimization (SEO) handler om at kende din målgruppe-og at vide, hvad de er på udkig efter. Det handler om at være stedet, der kommer højest op på resultatsiden, når nogen søger efter dine produkter eller tjenester. Det kommer op i tusindvis af sider med resultater for hver søgning, og ingen ønsker at komme på side 50 eller 500. Målet for alle virksomheder at komme på første side, og helst på den første omgang. Det er den søgemaskine optimering handler om.
Søgemaskineoptimering handler om at blive fundet af leder.

Perfekt SEO kan tage lang tid

Det hjælper lidt, hvis din hjemmeside er tip top

Det hjælper lidt, hvis din hjemmeside er tip top, hvis ikke nogen kan finde det. Internettmarkedet er hård, og det kræver en masse arbejde og forsøg på at rangere højt på søgemaskinerne. Ved SEO optimering af din hjemmeside, kan du mangedoble antallet af besøgende og antallet af salg i løbet af et par uger eller måneder. Hvor lang tid det tager, før du rang afhænger af, hvor mange andre, der forsøger at klassificere i samme kategori som dig.

I nogle brancher og nicher kræver meget lidt at få højt op, mens det i andre tilfælde kræver det en masse tid og løbende arbejde på at få de samme resultater. Job, du kan vælge at gøre selv, hvis du har tid og lyst, eller du kan indstille andre til at gøre det. Søgemaskineoptimering handler i essensen om at indtaste tekster med relevante ord på din side, så søgemaskinerne kan finde den, og giver dig mere trafik. Det er i virkeligheden ikke så kompliceret, og med en lille basiskunnskap om SEO, kan du tage din hjemmeside til nye højder.

SEO i praksis

Lad os se på en beregning;

Sige, at det er 500 søge efter dine produkter og ydelser hver måned.
Du har en hjemmeside og bruge søgemaskineoptimering til at få din hjemmeside op på førstepladsen i søgeresultaterne.
Du kan forvente ca. 38% af denne trafik, eller 192 unikke besøg på din hjemmeside hver måned
Den gennemsnitlige omregningskurs fra organiske søgeresultater er 16%
Dette resulterer i de 31 nye henvendelser hver måned – som en direkte følge af SEO.

Tabellen viser trafikkfordelingen på den første side af Googles søgeresultater.

Kilder: Advanced Web Ranking og Marketing Sherpa

Position i Google-søgeresultater Gj. den gennemsnitlige klikfrekvens (CTR) i 2017 Trafik / Besøg på hjemmesiden Antallet af nye henvendelser per måned

1 til 38,4 % 192 31
2 19,2 % 96 15
3 11,2 % 56 9
4% til 7,5% 38 6
5 5,2 % 26 4
6 4,0 % 20 3
7 3,1 % 16 2
8 2,5 % 13 2
9 2,0 % 10 2
10% og 1,7% 9 1

Søgemaskineoptimering handler om at have brugeren i fokus

Perfekt SEO kan tage lang tid, men der er nogle enkle trin, du kan gøre, som vil være positivt for din hjemmeside. Når du er læsning af tekster, nøgleord, er det vigtigt at holde brugeren i fokus. Der er ingen, der kan stå for at læse tekster, der lyder som om de er skrevet af en maskine.

De skal være brugervenlige, men nyttige, så at Google ønsker at sende trafik til din side. Før var det almindeligt at optimere kun til søgemaskiner. Nu er der kun vil blive mere og mere vigtigt, at SEO optimeret tekster kan og vil blive læst af mennesker. En brugervenlig og brugervenlige web-side med andre ord.
Være synlig i de organiske søgeresultater med search engine optimization

Enkle tips om søgemaskineoptimering

En god titel (Meta Title) om teksten er effektive og meget vigtigt, når du optimerer til søgning. En informativ titel er god, med en sætning, som du tror folk vil søge på. Det er også vigtigt, at der er en titel, der opfordrer til yderligere læsning. På nettet, alt går hurtigt, og det kommer til at fange opmærksomheden hos læseren hurtigt.

Links er vigtige, både internt på hjemmesiden og på eksterne sider. Internt vil det sige, at du har en god struktur på hjemmesiden, og at du links til andre steder på din hjemmeside i teksten. Eksternt, det betyder, at andre websites vil linke til dig, helst fordi du har et godt indhold. Det opfattes som positivt fra søgesiden. Jo flere links, jo mere tænker Google at din side er god, og dermed får du mere trafik.

For at bruge en masse tid på sociale medier, vil også være til gavn for din virksomhed og din hjemmeside.

Samt der er bare at komme i gang? Har brugeren i fokus, og giver din hjemmeside en lille ansiktsløft med store titler og unikt indhold. Så, du bør se hastigheden på det spørgsmål med søgemaskine optimering (SEO).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekt SEO kan tage lang tid