Vellykket Webdesign

mobilen

Slip for at holde mobilen til øret med et smart lille headset, slap af i en skøn sækkestol eller pryd din stue med en funky radio.

 

Lille, smart og handy
Selvom teknologi ikke er det der får kvinder op af stolene, kan vi indimellem godt falde i svime over noget, hvis det er lækkert designet. Og det er tilfældet med dette lille smarte headset Jabra JX10. Det er et designerheadset formgivet efter designeren Timothy Jacob Jensens ide om ’stille skønhed’. Jabra JX10 er et banebrydende stykke teknologi. Det er det første Bluetooth headset, hvor man har formået at pakke så meget teknologi ind i et elegant headset, der kun er 4 cm langt og vejer 9 gram. Via det integrerede kredsløb Digital Signal Processing (DSP) går tale klart igennem på trods af vind og anden støj.

http://fotograferne.net

 

Smid dig i sækkestolen
Du kan sidde på den. Ligge på den. Slappe af til en god film på den. Eller lade dine børn flytte rundt i huset på den som hoppepude. Og så er den blød og former sig fuldstændig efter din kropsbygning. Den moderne sækkestol Fatboy The Original er netop kommet til Danmark. Tidligere har danskerne kendt den som en sækkestol, men nu har den fået en gevaldig ansigtsløftning. Det er Jutta Setala fra Finland, som har designet det 21. århundredes svar på sækkestolen. Mulighederne er mange, specielt fordi Fatboy The Original måler 140x180cm og derfor er stor nok til, at man ikke bare ‘falder af’. Man kan synke ned og blive eet med den for en stund, hvis man skulle ønske det.

Fotograf Asmussen Foto

Smart lydkunst
Nu har endnu en radio fra legenden Henry Kloss set dagens lys. Songbook hedder den og har som sine forgængere både stil og lydkvalitet i verdensklasse. Dog afviger den på et punkt, den skal hænge på væggen. Med display, indbygget ur, timer og sleepfunktion er SongBook trods det enkle design veludstyret, og kombineret med gummioverfladen gør den sig særligt godt i køkkenet, på badeværelset eller lige præcis der hvor man altså har brug for god lyd, som også fryder øjet.

http://reneasmussen.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vellykket Webdesign