mobilen

Internettet

Internettet kan bruges til mange gode ting. Det er en nem og effektiv måde at komme i kontakt med mennesker. Der er masser af sjov og ballade, downloads og dejlig underholdning. Men på nettet er der også reel hjælp at hente.

Bliv inspireret, guidet videre og få hjælp på Internettet. Der er mange hjælpende hænder i den virtuelle verden, der strækker ud til det virkelige liv. Så du behøver ikke gå rundt og føle dig alene med problemerne.

Hvad skete der egentlig med det der nytårsforsæt?

At tage kold tyrker på slik, fedt og hygge i januar er fordømt på forhånd for de fleste af os. Uden den lille ekstra dosis sukker og sødme, bliver den kolde måned endnu mørkere og længere. Men det betyder da ikke at vi behøver droppe projektet de resterende 11 måneder af året. Nu er tiden til at genoptage gejsten, suge sundheden til sig og være fit for fight til sommerens bikinier. Og her er der hjælp at hente on-line. Slankestudiet.dk byder på undervisning, inspiration og støtte i slankeprocessen. De lægger vægt på at koble psykologisk forståelse og effektiv strategi på slankeprocessen, men hjælper derudover med praktiske ting som kostomlægning og træningsprogram.

Læs mere om kærlighed og bryllup

gys til comedy

Hvordan bliver du bedre til at sætte dig et mål og nå det? Hvordan bliver du bedre til at kommunikere med andre? Sidder du fast og har du brug for et skub i den rette retning, er coaching på nettet måske noget for dig. På Danmarks nye gratis ”radio-til-download”, Her, finder man bl.a. en række afsnit om selvudvikling, udarbejdet af coach. Udover gør-det-selvudvikling, byder de på en række forskellige indslag, fra gys til comedy. Alle indslag kan downloades til mp3-afspiller eller aflyttes direkte fra PC’en. Indslagene om gør-det-selvudvikling varer mellem 4 og 12 minutter.

Står du selv?

Står du selv, eller en du kender, midt i en reel og alvorlig knibe, kan nettet også komme til undsætning. Hope.dk er en paraply-site, over de mange forskellige tilbud, informationer og erfaringer der findes for alkoholmisbrugere og pårørende. Desuden er det et mødested for afhængige og pårørende. Sitet opretholdes af De Frivilliges Netværk mod Misbrug. Et andet inspirerende site, kørt af frivillige, er de. Et internet-site der henvender sig til unge piger der savner nogen at betro sig til, eller søge rådgivning hos. I stedet for scoretricks og slankeguider, kan man her få udløb for de dybere følelsesemner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mobilen