Perfekt SEO kan tage lang tid

Webstedets størrelse

Vi har derfor udviklet en skabelon for, hvordan vi går frem. Dette vil blive fulgt, uanset webstedets størrelse, selvfølgelig med justeringer baseret på behov. Dette gør at du som kunde kan være sikker på, at du er godt tilpas undervejs, og at vi holder en god fart under. de fremskridt, der er plan, der er sat.

Webstedets størrelse

1. Valg af platform

Når vi sammen skal vælge platform for hjemmesiden, vi er ved at opbygge, vi er i en unik position og kan skræddersy den side, der allerede er her, med den tanke, at vi har flere værktøjer til at vælge fra. Du som kunde ikke behøver at sætte dig ind i, hvad der passer bedst mellem WordPress og Håndværk – det er vores job, efter du har fortalt os om den vision, ønskede funktioner og anvendelsesområde.

2. Planlægning

Alle hjemmesider får en projektleder i tillæg til rådgiver. I planlægningsmøde, sæt projektlederen en tidsplan for hele projektet med de vigtigste milepæle for, hvornår de forskellige trin, der skal udføres. Hertil kommer, at oprette en tidsplan, hvor et rent sted, frekvens, og som opfylder de forskellige ressourcer i projektet til at deltage.

3. Behovsafklaring

En behovsafklaring lægger fundamentet for hele hjemmesideprocessen, og er afgørende for kvaliteten af det endelige produkt. Ved den tid, det tager omkring brainstorm og ønsker, vi har evnen til at prioritere, struktur og ikke mindst til at skære ned på de punkter. I større projekter indgår dette som et skridt i en længere proces, der er pakket ind i en pre-projekt.

4. Skitser

Med hjælp af pen og papir skitser vi op dit websted og dermed sikre, at alle funktioner, der er ønskede på den side, der kommer med. Sådan wire-rammer giver kunden et indtryk af, hvordan siden vil se ud, samt give dem mulighed for at flytte rundt på punkterne i forhold til de mål og behov.

5. Design

Før en eneste linje kode blev skrevet, har en eller flere designere har arbejdet for mange timer med design af siden. Vores interaksjonsdesignere er bekymret for, at design afspejler brugere af hjemmesiden, har brug for og leder efter. Farver, skrifttyper, opfordring til aktioner og størrelser er nøje gennemtænkt. Ofte, vi udfører 2 runder af justering/tilpasning, før den design er godkendt og låst.

6. Indhold

Allerede før hjemmesiden er programmeret, kan vi begynde at arbejde med indholdet. Ofte, gennemgang af indhold, der er langt den største opgave, der skal gøres, og i de fleste tilfælde begynder det for sent. I forhold til søgemaskineoptimering af hjemmesiden, det er også gavnligt at tænke over indholdet, så tidligt som muligt, således at den ekstra fokus på de vigtigste søgeord og mest besøgte sider i udvikling.

7. Programmering

Efter alle de design er godkendt, en eller flere udviklere tilslut til at kode det. De vil sikre, at det godkender kravene i forhold til universelt design, er lydhør over til at passe alle overflader, der opfører sig hurtigt og, ikke mindst, er i henhold til den godkendte konstruktion.

8. Testing

Når udviklere er stort set færdig, både projektleder og designer gennem hele området og bugtester. Her vil det være markeret på desktop, mobile, og alle de mest brugte browsere med 6 måneder. med tilbagevirkende kraft på versioner.

9. Sikkerhed

Sikkerhed er af afgørende betydning for websteder til at blive åbnet for søgemaskinerne. I 2016 stoppede vi over 1 million hackeangrep på de hjemmesider, vi arbejder på. Se foranstaltninger mod hacking, vi anbefaler, og som vi udfører, før en lancering.

10. Uddannelse

Det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig overbevist om, hvordan til at foretage ændringer på hjemmesiden. Før hjemmeside er lanceret, afholder vi en 2 timers træning for de relevante medarbejdere, der skal arbejde med hjemmesiden.

11. Lancering

Når kunden og test panel er tilfreds med resultatet på demoserveren, vi har sat vores leveranseteam på en endelig “polske” på siden. Læg derefter op på kundens webhotel og domæne peger på den nye web vært. Alle sikkerhed er opdateret til den nyeste version, lige før vi går live.

12. Overleveringsmøde

Efter lanceringen, har vi altid lede et møde, hvor vi gennemgår kontrakten og kontrollere, at webstedet er leveret i henhold til specifikationer. Derefter drøfte en yderligere drift, vedligeholdelse og markedsføring.

13. Drift og vedligeholdelse

Vi har gode rutiner og muligheder for at tage ansvar for drift og vedligeholdelse af hjemmeside, efter den er lanceret. Vi har en bred vifte af ydelser inden for drift, opdateringer og vedligeholdelse af store og små web-sites. Læs mere om vores driftspakker her.

Sidder du på vores næste udfordring?

Temaet vores er nu placeret bedre end nogensinde at være i stand til at levere kvalitet og gennemtænkte løsninger i en hurtig og effektiv måde. Vi har interaksjonsdesignere, grafiske designere, digitale designere, der arbejder sammen for at hjælpe dig med at finde gode løsninger med eye-catcher, der skiller sig ud. Vi har front-end og back-end udviklere, der arbejder tæt sammen med projektledere for at sikre optimal ydeevne, samt for at skabe sikre og robuste platforme med universelt design.

Vi har projektledere, der kun arbejder med projektledelse inden for nettsideutvikling og hvem ved, hvor svært det er for kunder med lille eller ingen ekspertise til at forstå kompleksiteten omkring det at opbygge en god arbejdsplads. Og på toppen af det hele har vi et helt team af rådgivere og centrale medarbejdere inden for de andre fag vores, der hjælper til at se det overordnede billede fra hjemmesiden til markedsføring, og alle elementer, der spiller ind i hinanden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekt SEO kan tage lang tid